Об’єкти інфраструктури, побудовані до чемпіонату Європи з футболу, користуватимуться неабияким попитом і після завершення турніру. Переконання в цьому висловив віце-прем’єр-міністр України — міністр інфраструктури Борис Колесніков під час прес-конференції у Києві.

За його словами, в одних лише аеропортах у декілька разів збільшилася кількість клієнтів. «Пасажиропотік оновленого львівського аеропорту цього року становив 750 тисяч осіб, і тільки 50 тисяч з них прилетіли на Євро-2012. Загальний пасажиропотік зріс майже втричі. Те саме стосується і Донецька. Тому не має сумнівів в тому, що аеропорти активно використовуватимуться після проведення Євро», — зазначив Борис Колесніков.
Він також додав, що сам чемпіонат відбувається на найвищому рівні. «Турнір проходить блискуче, і всі мешканці наших приймаючих міст на гідному рівні зустріли гостей не тільки з-за кордону, а й з усієї України. Переконаний, що завершиться чемпіонат теж успішно», — цитує віце-прем’єр-міністра Інформаційний центр «Україна-2012».