На Євро залишилося зіграти лише три матчі... Гравці у тоталізатор і провісники завмерли в очікуванні виграшу. Свої прогнози роблять й учасники марафону.
«Чудово, що ми знову зіграємо з Італією. Німецький футбол жадає помсти за поразку в півфіналі ЧС-2006», — заявив менеджер збірної Німеччини Олівер Біргофф. — Ми сильніші за італійців».
Винесла вирок «Скуадрі адзуррі» і знаменита німецька віщунка — слониха Неллі. Обираючи між воротами збірних Німеччини й Італії, вона забила м’яч в італійські. Це знак — Німеччина має перемогти. Адже на відміну від наших кнура й тхора у Неллі стовідсоткові влучення на Євро щодо своєї збірної — чотири з чотирьох. Іде за графіком восьминога Пауля.
Іспанія—Німеччина — найімовірніший, на думку букмекерів, фінал. Хоча за статистикою ще жодного разу склад учасників фіналу не повторювався на двох турнірах поспіль, саме німці з іспанцями грали у вирішальному матчі на Євро-2008. Проте, як зазначають аналітики, є й інші аналогії з турніром чотирирічної давнини. Наприклад, вихідні перед півфіналами. Нині Німеччина відпочиває на два дні більше за Італію. І тоді в неї була фора в добу перед турками, яких вона перемогла. В іспанців нині на два дні менше на відновлення, ніж у Португалії. 2008-го в їхніх суперників, росіян, теж була перевага у добу, що не завадило Іспанії обіграти їх, а потім і німців у фіналі. Втім, залишилося зовсім трохи почекати, і ми отримаємо відповіді на всі свої запитання!