Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогові у наступні суботу та неділю проводитиме «Свято українських страв». На «Співочому полі» музею обіцяють понад десяток видів борщу, ще більше вареників, із різноманітною начинкою, млинці, гречаники — «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картоплю, фаршировану м’ясом тощо. Також відвідувачів навчатимуть технології приготування забутих страв, напоїв, наливок, можна буде записати втрачені рецепти. Супроводжуватимуть свято аматорські фольклорні колективи України, а живописці експонуватимуть свої роботи.
Київ
30
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 114
-
2Удосконалення законодавства про індустріальні парки — один із добрих прикладів системної роботи Комітету з питань економічного розвитку 96
-
3Законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону «Про лобіювання», рекомендовано прийняти за основу 67
-
4Дмитро Кисилевський: Що більше в нас потужних заводів, то стійкішою є держава 65
-
5Аграрії півдня утворили найбільшу організацію водокористувачів 63