Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогові у наступні суботу та неділю проводитиме «Свято українських страв». На «Співочому полі» музею обіцяють понад десяток видів борщу, ще більше вареників, із різноманітною начинкою, млинці, гречаники — «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картоплю, фаршировану м’ясом тощо. Також відвідувачів навчатимуть технології приготування забутих страв, напоїв, наливок, можна буде записати втрачені рецепти. Супроводжуватимуть свято аматорські фольклорні колективи України, а живописці експонуватимуть свої роботи.
Київ
30
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Тернопільщині цьогоріч з'явиться великий сучасний рекреаційний пункт 393
-
2ТСК затвердила попередні результати і висновки розслідування можливих фактів порушень при встановленні тарифів на транспортування природного газу 99
-
3Голова Верховної Ради України та Голова Великих Національних Зборів Туреччини обговорили стратегічне партнерство та досягнення справедливого миру в Україні 88
-
4Олександр Корнієнко: Україна рухається до членства в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) 87
-
5Триває всеукраїнське роуд-шоу «Українська техніка для громад» 73