З початку Євро-2012 усі фан-зони турніру в обидвох країнах уже відвідали 5,5 млн. осіб, повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський. Водночас найпопулярнішим є столичний майданчик.
«Київська фан-зона б’є всі рекорди з відвідуваності. У нас загалом у фан-зонах України побувало 2 млн. 700 тис. відвідувачів, з них 1 млн. 200 тис. — тільки в Києві», — сказав М. Лубківський на брифінгу під час відвідування фан-посольства на Бессарабській площі в понеділок у Києві. Незважаючи на те, що українська збірна на сьогодні вже не грає, відвідуваність цієї території досить висока.
«Тому цей проект ми вважаємо успішним», — резюмував він. І повідомив загальну цифру вболівальників спецмайданчиків в Україні та Польщі — 5,5 млн. осіб. Для порівняння він додав, що в Австрії та Швейцарії під час проведення Чемпіонату Європи 2008 року за весь турнір фан-зони відвідали 4,2 млн. осіб.
А заступник голови КМДА Анатолій Голубченко зазначив, що запорукою успіху київської фан-зони є те, що вона розташована в центрі міста, неподалік від НСК «Олімпійський». «Це зіграло ключову роль в її наповнюваності», — вважає він.