Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня державної служби.
Бути потрібним Вітчизні, служити Україні і її громадянам, забезпечувати в державних органах практичне виконання функцій і завдань держави — висока і відповідальна місія кожного державного службовця. Адже від її якості, організованості, реального соціального спрямування, сумлінності роботи кожного державного службовця безпосередньо залежать соціальна стабільність та консолідування суспільства, успішність діяльності владних установ, а відтак — загальний авторитет України, позитивний імідж держави на міжнародній арені.
Тому на нинішньому етапі глибоких і масштабних перетворень суспільство очікує від державних службовців ще ефективнішого та відповідальнішого управління.
Приємно відзначити, що, взявши за орієнтир своєї діяльності загальновизнані європейські стандарти, ви послідовно й неухильно утверджуєте принципи верховенства права, дієво сприяєте забезпеченню правового порядку та стабільності в державі.
Переконаний, завдяки професіоналізму, вірності ідеї та відданості справі, ви і далі будете успішно захищати гуманістичні цінності, дбати про високий статус і престиж свого покликання, забезпечуючи соціальну справедливість та захист прав кожного громадянина.
У цей знаменний день від усього серця зичу вам якнайповнішої реалізації всіх задумів і планів, нових здобутків та творчих злетів у благородній і подвижницькій справі піднесення Української держави!
Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН.
***
Шановні колеги!
Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем державної служби.
Ваш внесок у становлення та розвиток незалежної Української держави є безцінним. Державний службовець — це представник особливої професії, що несе відповідальність за стан справ як у конкретному регіоні, так і у державі в цілому.
Нехай і надалі Ваш професіоналізм, високі моральні та ділові якості, відданість справі сприяють зміцненню стабільності у суспільстві, економічному зростанню України, підвищенню добробуту громадян.
Міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії та нових здобутків у виконанні Вашого почесного і відповідального обов’язку на благо України та її народу!
З повагою Голова Нацдержслужби України В. Толкованов.