Новим начальником Львівського управління лісового та мисливського господарства став 27-річний киянин Вадим Підгородній, випускник Інституту міжнародних відносин. Такий сюрприз львів’янам зробив начальник Державного агентства лісових ресурсів Валерій Черняков. Так ставленик «Свободи» наостанок влаштував на престижну посаду свого колишнього помічника в роки депутатства у Верховній Раді. Вадим Підгородній тепер змушений заочно здобувати освіту лісівника у Львівському національному лісотехнічному університеті, бо диплома міжнародника недостатньо для нової керівної посади.
Це призначення викликало на Львівщині подив і шквал критики на адресу ВО «Свобода», ставленик якого Валерій Черняков так нерозбірливо призначає кадри. В області чимало досвідчених та авторитетних лісівників, і очевидно, що найближчим часом сумнівні призначення будуть переглянуті.
Також здивування викликало у львів’ян обрання кілька місяців тому головою Громадської ради при Державному агентстві лісових ресурсів Ореста Фурдичка, колишнього керівника ВО «Львівліс», більш відомого тут як «фрезер, який добряче постриг карпатські ліси».
Львівська область.