Повного фіаско зазнав 68-річний громадянин Угорщини на україно-румунському кордоні під час спроби використати власний автомобіль, спеціально придбаний з виготовленими тайниками, щоб перевозити цигарки і непогано заробляти. 
Спрямувавши свій «Фольксваген Пассат Варіант» у спрощену смугу контролю — «зелений коридор», цей поважного віку водій під час перевірки в міжнародному пункті пропуску «Дякове» переконливо запевняв інспектора-кінолога, що нічого прихованого не переміщує. Проте митник щось запідозрив і вирішив провести поглиблений огляд іномарки.
Й одразу напускну впевненість «дідуся» як вітром здуло. Так, у барабані задньої частини вихлопної труби виявлено сховище, в якому запаковано 70 пачок цигарок вітчизняного виробництва. А у спеціально виготовленій порожнині між моторним відсіком та салоном авто митник виявив ще 157 пачок. Але перед тим слід було демонтувати декоративну обшивку моторного відсіку, зняти три патрубки та металеву пластину...
Складено протокол. Цигарки вартістю майже дві тисячі гривень та легковик вилучено до рішення суду. За таке правопорушення передбачається стовідсотковий штраф (від вартості предметів), а також конфіскація сигарет та автомобіля, повідомила «Голосу України» прес-секретар Чопської митниці Вікторія Сенгетовська.
 
Закарпатська область.