В УЄФА визнають, що бригада арбітрів на чолі з угорцем Віктором Кашшаї помилилася під час матчу Англія—Україна, не зарахувавши забитий українцями м’яч. Про це заявив старший офіцер УЄФА у справах суддівства П’єрлуїджі Колліна на прес-конференції у Варшаві. «На зустрічі Англія—Україна, на жаль, було прийнято неправильне рішення. М’яч був забитий, пройшов на 50 сантиметрів за лінію воріт — це правда. То була людська помилка. Це єдиний випадок на тисячу матчів», — заявив Колліна.
Він зазначив, що ця помилка стала першою за три роки проведення експерименту з додатковими асистентами арбітра. При цьому старший офіцер УЄФА у справах суддівства відмовився коментувати питання про впровадження у футболі електронної системи фіксації взяття воріт, бо це не в компетенції комітету арбітрів УЄФА.
Колліна повідомив, що рефері Кашшаї не працюватиме на матчах плей-оф чемпіонату Європи 2012 року, але в цілому роботою арбітрів на Євро-2012 в УЄФА задоволені. «Дюжина арбітрів, яких обрали на Євро-2012, — найкращі європейські рефері. Після 24 матчів ми щасливі й задоволені їхньою роботою, — сказав він.
Маячня якась, та й годі. Тут одразу пригадується ситуація з вирішальним матчем останнього чемпіонату України в Донецьку між «Шахтарем» та київським «Динамо», коли начудив сімферопольський рефері Юрій Вакс. Тоді його непрофесіональні дії суттєво вплинули на результат. Але сеньйор Колліна, визнавши помилку Вакса, все одно намагався його вигородити. І тоді також прозвучала та дика фраза: «Людська помилка...»