У фан-секторі Алушти розташований не тільки найбільший у Криму телеекран — 8,2 м на 6,2 м, а й ще три великі плазми по периметру зони. Якісне зображення, чистий звук, сучасні трибуни на 900 посадкових місць, прохолодні напої, закуски й послуги аніматорів — тут є все, щоб створити вболівальникам свято.
Відмітною рисою алуштинського фан-сектору також є величезний футбольний м’яч, що прикрашає сцену. На ньому красуються автографи й побажання від міського голови Станіслава Колота, керуючого справами міськвиконкому Віктора Фрадкіна та директора парк-готелю «Porto Mare» Михайла Биченкова.
«Ми все зробили для того, щоб у партнерстві з оздоровчим комплексом «Porto Mare», що динамічно розвивається, організувати на високому рівні перегляд Євро-2012 у нашому місті», — сказав на відкритті фан-сектору алуштинський міський голова Станіслав Колот.
У свою чергу керуючий справами виконкому Віктор Фрадкін розповів, що фан-сектор працює щодня з 18.30 і до глибокої ночі аж до 2 липня: «Ми сміло заявили про Алушту на всю Україну! У рамках рекламної кампанії ми організували рекламу курорту й нашого фан-сектору на 45 сіті-лайтах, установлених у мегаполісах, що приймають Євро-2012, а також і в інших українських містах-мільйонниках. І певен, що це допоможе людям зробити вибір, куди їхати відпочивати й залишатися в гущавині спортивних подій. Звичайно, в Алушту!», — сказав Віктор Фрадкін.
Загалом цього літа Алушта стала чистішою, охайнішою, цікавішою. Це й реконструйована набережна, і відремонтовані дороги, й оновлені зелені зони відпочинку зі своїми родзинками — Алеєю мистецтв, парком «Крим у мініатюрі», «Wі-Fі набережною».
Роман ЧЕРЬОМУХІН, Вікторія КРАВЧЕНКО.
Крим.
На знімку (зліва направо): міський голова Станіслав Колот, керуючий справами міськвиконкому Віктор Фрадкін і директор парк-готелю «Porto Mare» Михайло Биченков пишуть побажання на величезному м’ячі фан-зони.
Фото Данила МАКАРОВА.