Представники поліції Німеччини, присутні під час чемпіонату Європи з футболу в Польщі та Україні, задоволені поведінкою німецьких вболівальників у Львові та Харкові.

Про це повідомила прес-служба відомства центральних поліцейських служб землі Північний Рейн-Вестфалія, що виступає куратором делегації німецьких правоохоронців на Євро-2012. «Під час трьох ігор групового етапу німецькі фани поводилися зразково», — цитують голову делегації Катю Крузе.
За її словами, на матчах «Бундестім» були присутні від 12 до 15 тисяч вболівальників із Німеччини. «У Львові та Харкові ми бачили мирно святкуючих прихильників нашої збірної», — зазначила вона.
Як повідомила Крузе, під час групового етапу Євро-2012 в українських містах були помічені від 70 до 100 німецьких вболівальників з так званої групи ризику. «Ми зверталися до кожного, хто міг потенційно бути схильним до агресії, і давали їм зрозуміти, що пильно за ними стежимо», — сказала чарівна поліцейська начальниця.
До речі, не лише німецькі правоохоронці перебувають в Україні. На знімку ви бачите офіцерів шведської королівської поліції, котрі цілком задоволені поведінкою своїх співгромадян під час перебування в Києві.
Фото Володимира КОТЛЕНКА.