На прикордонному пункті пропуску у Тересполі Польські затримано двох (із шести) російських фанів, підозрюваних у побитті стюардів на стадіоні у Вроцлаві.
Затримання відбулося на підставі фотоматеріалів, переданих прикордонній службі вроцлавською поліцією, яка веде слідство за фактом хуліганських дій російських уболівальників на стадіоні у Вроцлаві під час матчу Росія — Чехія. 
Один із затриманих уже зізнався у скоєнні інкримінованого йому діяння та погодився «добровільно піддатися покаранню» — це рік позбавлення волі та чотири роки заборони на участь у масових заходах, зокрема, у лігових футбольних матчах та чемпіонатах за участю національних збірних і на території Євросоюзу, а також штраф у розмірі 1000 злотих (2,5 тисячі гривень) на користь потерпілого стюарда. Другий псевдофанат не погодився із пред’явленими йому обвинуваченнями. Його справу буде передано до суду. Після пред’явлення обвинувачень та проведення слідчих дій на місці затриманих росіян відпустили.
Є вже й перші результати розгляду справ 25 російських футбольних псевдовболівальників, які брали участь у бійках на вулицях Варшави 12 червня, у день матчу Росія — Польща. Двох росіян засуджено до кількох місяців позбавлення волі, ще четверо впродовж трьох місяців перебуватимуть у слідчому ізоляторі, поки триватиме слідство стосовно їхніх хуліганських вибриків. Водночас суд зняв обвинувачення з російського вболівальника, якому приписували підпалення феєрверка, що був кинутий на футбольне поле під час гри російської та польської збірних.
 
Варшава.