Народний депутат України Володимир Олійник (фракція Партії регіонів) провів особистий прийом громадян у Коростені, зустрівся з працівниками ПрАТ «Завод залізобетонних шпал».
— У місті, як скрізь, найактуальніші проблеми сьогодні — робочі місця, лікування, житло, розмір заробітних плат і пенсій, якість питної води. — Люди розуміють: якщо будуть робота, гарантована гідна зарплата та пенсія, інші проблеми можна вирішити, — каже Володимир Олійник.
Проте у зв’язку з тим, що Житомирська область і Коростень, зокрема, належать до зони, що постраждала внаслідок аварії на ЧАЕС, питання, які ставили коростенці, мали деяку специфіку: вони стосувалися рішень судів щодо дотримань вимог закону про статус постраждалих і виплат компенсацій.
— Певну частину проблем мені вдалося вирішити одразу за допомогою депутатів місцевої ради, бізнесменів, — ділиться Володимир Олійник. — Підприємець звернувся до мене як до першого заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності для сприяння у розв’язанні його проблеми, яка має правовий характер. Натомість бізнесмен пообіцяв надати матеріальну допомогу людям, які по неї зверталися, одразу після завершення особистого прийому громадян.
 
Житомирська область.