У плані підготовки до матчу відбірного турніру Євро-2016 проти команди України збірна Люксембургу провела тренувальний поєдинок із командою другої німецької Бундесліги «Богум».
По ходу поєдинку люксембуржці двічі відігравалися, і до 58-ї хвилини поступалися — 1:2. Однак 22-річний форвард майбутніх суперників України Моріс Девілль, котрий вийшов на заміну, забив підряд три м’ячі і приніс своїй команді перемогу — 4:2. Дивного тут мало, бо Девілль виступає в клубі «Кайзерслаутерн» і, зрозуміло, добре знайомий з німецьким футболом. Ще один гол в активі Давида Тюрпеля.
Люксембург виступав у такому складі: Моріс, Янс, Йєниш (Мартіно, 70), Шано (Гоффман, 59), Шнелль (Пайяль, 73), Жерсон, Мартінс (Марвінс, 70), Бенсі (Девілль, 59), Гольтер (Філіпс, 46), Мутш (да Мота, 46), Тюрпель (Луїзі, 67)
Як відомо, поєдинок відбору на ЧЄ-2016 між збірними Люксембургу та України відбудеться завтра. До речі, його судитиме 45-річний ісландський рефері Крістін Якобссон. Цьогоріч він працював на товариському матчі Швеція — Естонія (2:0) і на матчі відбору Євро-2016 Росія — Молдова (1:1). Крім того, працював на декількох матчах Ліги Європи.
Пан Якобссон 2013 року обслуговував матч Ліги Європи в Таллінні (Естонія) між місцевим клубом «Німме Калью» і дніпропетровським «Дніпром» (1:3).