Тренер збірної Польщі Францішек Смуда зволікати з відставкою не став. «Залишаю збірну. У мене контракт до кінця Євро, але не бачу сенсу його продовжувати, — заявив наставник. — Для мене це на сто відсотків кінець кар’єри у збірній. Думав, що ми вийдемо з групи».
Збірна Росії отримає нового коуча наприкінці червня—початку липня. Про це заявив президент РФС Сергій Фурсенко після поразки від Греції: «Ми ще не визначилися з кандидатурою, але зробимо це до кінця чемпіонату Європи або в першій декаді липня. Хто ним буде — іноземець чи росіянин? Подумаємо. Перед новим тренером стоятиме подвійне завдання — результат і омолодження складу. Втім, вирішувати, як розбудовувати команду, буде він сам. Умисного омолодження не буде».
А от Федерація футболу Іспанії дістала згоду Вісенте дель Боске попрацювати з командою ще два роки. Як повідомляє видання Marca, 61-річний фахівець підписав угоду за день до зустрічі з Італією. Раніше була лише усна домовленість.
Отже, дель Боске, який керує командою з 2008 року, готуватиме іспанців до світової першості у Бразилії. Суперниками чинних чемпіонів Європи та світу по відбірній групі стануть збірні Франції, Білорусі, Грузії та Фінляндії.
Фото Євгена КРАВСА.
Німецькі вболівальники дякують Львову.