Третій і останній матч Євро-2012 у Львові відбувся без жодних надзвичайних пригод. Уболівальників після гри Німеччина—Данія розвезли за 45 хвилин. Далі всі події розгортали у центрі міста на площі Ринок.
Німці до ранку святкували перемогу і скандували «Україна оле-оле-оле!» Львів став для збірної Німеччини щасливим містом — тут за підтримки українських фанів вона здобула дві перемоги.
Уболівальники двох країн раділи разом. Співали, танцювали, вигукували переможні гасла. Представники Данії були похмурими, але дружелюбними. Змагалися з німецькими фанами, хто кого перекричить.
Власники львівських кав’ярень були поблажливими, навіть коли фани перекидали стільці й крісла, а міліція спокійно спостерігали за найнесподіванішими вибриками гостей. Уболівальники після критичних виступів західної преси не очікували на такий щирий і теплий прийом.
Під час Євро траплялися лише незначні злочини. Львівська міліція знайшла тих, хто пограбував румунського журналіста під час розпивання пізно вночі у парку спиртних напоїв. Наш колега приїхав в Україну як уболівальник і, схоже, вибрав не ту компанію.
Львів під час Євро-2012 був чистішим, ніж зазвичай. Центральну частину міста цілодобово прибирали 100 двірників.
Після останнього поєдинку міський голова Львова Андрій Садовий нагородив кращого футболіста матчу Лукаса Подольського призом партнера єврочемпіонату.
 
Львів.