Оплесками та хоровим співом привітали своїх улюбленців 20 тисяч найвірніших уболівальників у варшавській офіційній фан-зоні, куди футболісти польської збірної приїхали подякувати своїм шанувальникам за підтримку. Варто нагадати, що в день вирішального матчу Чехія—Польща сюди прийшла рекордна кількість фанів — 165 тисяч.
Польські вболівальники із розумінням поставилися до результату «біло-червоних» і розпочали активні дискусії — хто повинен готувати національну збірну до матчів, які визначать учасників чемпіонату світу—2014?
Після невиходу польської збірної з групи надбанням громадськості став також конфлікт між командою та футбольною федерацією. Про неї розповів капітан «біло-червоних» Якуб Блащиковський. Йшлося, зокрема, про те, що перед кожним матчем польським футболістам доводилося «випрошувати у президента федерації Г. Лято квитки для членів своїх сімей» та про «невизначеність щодо преміальних» для гравців. В ході суперечки стала нарешті відома формула матеріального заохочення гравців збірної: сума, що отримується за результативну гру, мінус 50%. За виграш «біло-червоні» отримали б мільйон євро, тобто 500 тисяч на команду, за нічию — 500 тисяч, тобто реально для гравців — 250 тисяч.
 
Варшава.