Збірну Росії з футболу, яка повернулася до Москви, в аеропорту ніхто не зустрічав. Більшість спостерігачів згодні в одному — провал цієї команди став несподіваним. А незрозумілий футбол в її виконанні всі бачили не вперше.
Тільки один футболіст збірної Росії — Алан Дзагоєв (з трьома забитими м’ячами він став кращим бомбардиром команди на турнірі) — вибачився перед уболівальниками за невдачу. «Це жах... Вибачте... Мені реально погано й соромно!» — написав він у своєму Twіtter.
Зазначимо, на матч Росія—Греція у Варшаву приїхало понад 30 тисяч росіян. Після поєдинку футболісти, які програли, не підійшли до трибун, щоб подякувати своїм уболівальникам за підтримку. Тоді частина фанів прийшла просто до готелю сказати своїм кумирам усе, що думає про їхню гру. Саме в холі готелю відбулася ганебна фінальна сцена перебування збірної РФ у Польщі, яку співвітчизники звинуватили в відсутності волі, зраді національних інтересів, а також «краху надій мільйонів уболівальників». «Те, що ми не виправдали ваших сподівань, — це не наші проблеми. Це ваші проблеми. Коли буду в Думі, тоді й відзвітую перед вами», — заявив у відповідь капітан збірної Андрій Аршавін...