Серед найголовніших проблем Житомирської області. Тому тут необхідна допомога держави, адже в регіоні немає стільки грошей, щоб зробити воду чистою й подавати її цілодобово. Про це під час прес-конференції, перебуваючи в регіоні, зазначила народний депутат Олена Бондаренко (Партія регіонів).
На запитання щодо посилення відповідальності працівників ЗМІ за достовірність інформації, народний депутат відповіла, що займає принципову позицію: втручання влади у професійну діяльність журналістів недопустиме.
Вона провела особистий прийом громадян у Бердичеві. Коментуючи свої враження від спілкування з людьми, парламентарій відзначила передусім те, що не було нарікань на роботу правоохоронних органів. Хоча в інших регіонах, за її словами, з такими скаргами звертаються часто. Натомість аж три відвідувачі просили прискорити процес присвоєння жінкам звання «Мати-героїня». Вона виділила ще одну проблему, з якою звернулися люди, що займаються фізичним вихованням дітей у спортивних секціях: належних умов для цього немає. Голова ветеранської організації Бердичева Сергій Желєзняк розповів, що він переймається проблемою міжміського сполучення транспорту. Відповіддю народної обраниці задоволений: вона запевнила, що порушить питання, пов’язані зі зміною графіків руху пасажирських та приміських поїздів, скасуванням частини з них.
У Бердичеві Олена Бондаренко взяла участь у відкритті музею медицини, відвідала монастир Босих Кармелітів, зустрілася з працівниками пивзаводу.
У Житомирі народний депутат відвідала засідання Клубу ділових жінок.
 
Житомирська область.