Тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін ще не знає, чи залишиться в його команді Андрій Шевченко. «Він блискуче підготувався до Євро, дай Бог йому продовжувати турнір в тому самому дусі. Я привітав Андрія з перемогою збірної України, ми розмовляли. Напевно, за правильне відношення до своєї професії Господь йому віддячив. Щодо його кар’єри в «Динамо», то багато залежатиме від стану здоров’я Андрія. Можливо, він сам змінить ставлення до деяких речей. Чи залишиться він в клубі, залежить від нього, і він сам прийме відповідне рішення. Думаю, що після Євро він визначиться зі своїм майбутнім».
А тим часом динамівці, зрозуміло, без футболістів, котрі беруть участь в Євро у складах різних збірних, завершили відпустку. Протягом двох днів вони проходили традиційне медобстеження. Був на ньому і Олександр Шовковський, котрий продовжує лікування після важкої травми і операції. Під керівництвом Юрія Сьоміна на стадіоні імені Валерія Лобановського відбулося і перше перед новим сезоном тренування команди.
На ньому працювали: воротарі — Бойко, Богуш, Кичак, Бущан; оборонці — Попов, Юссуф, Алмейда, Данило Сілва, Бетао, Лухтанов, Чорноморець, Феліпе Олівейра; півоборонці — Нінкович, Рибалка, Буяльський, Макаренко, Петров, Бруно Сілва, Дієго Віейра; нападники — Мегмеді, Кравець, Ескобар, Хльобас, Яремчук, Тищенко.
У цьому списку ви побачили три нові прізвища. Справді, на оглядинах у «Динамо» перебувають футболісти з Бразилії. Вони у складі команди вирушать на підготовчий збір, який відбудеться в Австрії в період з 14 по 24 червня. Йдеться про гравців бразильського клубу «Сан-Бернардо», котрий виступає в чемпіонаті штату Сан-Паулу: оборонець Феліпе Олівейра (22 роки), півоборонці Бруно Сілва (21) і Дієго Вієйра (22).