Протягом доби представниці жіноцтва Тернополя наліпили для бійців понад 30 тисяч вареників. Організувалися через соціальні мережі. Приміщення студентського кафе «Галичанка» надав Тернопільський національний економічний університет. Справу поставили на конвеєр: одні замішували тісто, другі готували начинку, треті ліпили... Приготували вареники з сиром, картоплею і сиром, картоплею і капустою. Їх відварили, перемастили, остудили, після чого склали у відра, залили смальцем зі шкварками і заморозили. У такому вигляді вони можуть зберігатися тиждень, але відра із смакотою волонтери вже повезли на схід. Перед тим жінки приготували двісті літрів голубців, моркву по-корейськи, капусту з м’ясом. Розпочали збір продуктів для формування великодніх кошиків.