Напередодні відкриття Євро-2012 у столичному дельфінарії «Немо» вперше в Європі народилося щеня південноамериканського морського котика. На честь майбутніх футбольних баталій маля назвали Євро. Тут вірять, що цей «знак» принесе удачу українським футболістам.

Відразу після народження морський котик уже міг бачити, чути, спілкуватися з мамою за допомогою звуків і навіть активно пересуватися. Батьки немовляти — морські котики Кльопа й Ронні — талановиті артисти. Із малям і його батьками вже можна познайомитися — під час нової програми «Граємося разом», присвяченої Євро-2012.

Під час вистави її учасники — морські котики, смішне морське левеня й дельфіни-афаліни за спеціальною процедурою угадуватимуть результати матчів єврочемпіонату. Прогнози артистів дельфінарію «Немо» обіцяють бути не менш точними, ніж у відомого футбольного провісника восьминога Пауля, харківського тхора Фреда, польської слонихи Читти та київського кнура-віщуна.

Народження морського котика — унікальне, але це не перший випадок появи на світ морських тварин у мережі дельфінаріїв «Немо». Усього за його історію тут з’явилося  10 таких малят.