Футбол. Позавчора Вадим Євтушенко став тренером полтавської «Ворскли». Контракт з колишнім нападником київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра» і стокгольмського АІКа, а тепер успішним наставником підписано на три роки. Асистуватимуть Вадимові Анатолійовичу Олександр Гуменюк і Станіслав Бабенко. Починаючи з 1989 року, Євтушенко грав у Швеції за команди АІК і «Сіріус». А з 1996 року працював помічником тренера в клубах «Реймерсгольм» і «Гаммарбю». Потім сам очолював команди «Ярфалла» і «Валста Сіріанска».
Повернувшись до України, з 2008 по 2009 роки допомагав Олексію Михайличенку в національній збірній. Останні півроку Євтушенко був тренером кіровоградської «Зірки».
Хокей. 41-річний чеський фахівець Мілош Голан став наставником київського «Беркута». Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Уперше професіональну команду він очолив в сезоні 2007—2008 років. То був норвезький «Ліллегаммер». Далі працював тренером в словацькому «Зволені» і таких чеських клубах, як «Спарта» та «Млада-Болеслав». Тренерський стаж Мілоша Голана становить 13 років.