Днями Дніпропетровщину відвідав посол Франції в Україні Ален Ремі. Під час зустрічі з головою облдержадміністрації Олександром Вілкулом він подякував за підтримку іноземного бізнесу.

— Думка французьких інвесторів про регіон така: справи тут у них ідуть добре, тому потрібно продовжувати працювати так, як ви працюєте, — прокоментував пан посол підсумки діяльності місцевої влади.

Ален Ремі зауважив, що це його перший візит у Дніпропетровську область.

— Він має економічний і культурний характер, — уточнив дипломат. — Я вже зустрівся з інвесторами, які працюють у Дніпропетровській області, і побачив їхнє бажання вкладати кошти саме у ваш регіон.

Довідково:  у Дніпропетровській області зареєстровано 6 підприємств із французькими інвестиціями: ТОВ «Майсадур Семанс Україна» (вирощування зернових і технічних культур); ПАТ «Надія» (виробництво продуктів харчування); ПАТ «Софрахім» (лакофарбова продукція); україно-французьке ТОВ «Ньюмат-Україна» (консультації з питань комерційної діяльності та управління); ТОВ з іноземними інвестиціями «Кліплайн» (виробництво плит, труб, профілів і пластмаси) і ТОВ «Агро КМР» (вирощування зернових і технічних культур).

Вл. інф.

На знімку: Посол Франції в Україні Ален Румі (у центрі) під час зустрічі з головою облгосадміністрації Олександром Вілкулом.

Фото прес-служби облгосадміністрації.