Напередодні відкриття чемпіонату з футболу українські й угорські митники обговорили умови пропуску гостей до України.

— На в’їзд та виїзд з території держави виділили дві додаткові смуги руху для вболівальників, повністю укомплектували структурні підрозділи, — каже керівник Чопської митниці Олександр Похилько. — У кожній зміні передбачили достатню кількість службовців, які володіють іноземними мовами. Крім того, чергування консультанта на кордоні зробили цілодобовим.

Він також запевнив присутніх, що Чопська митниця готова працювати в нових умовах — особовий склад пройшов відповідну підготовку. Водночас уже в перші дні дії нових правил інспектори фіксують зменшення кількості правопорушень.

Зі свого боку директор Північно-Альфельдського регіонального директорату митно-фінансової охорони Атілла Полц дав високу оцінку роботі чопських колег у боротьбі з контрабандою.

Як повідомила «Голосу України» прес-секретар Чопської митниці Вікторія Сенгетовська, учасники зустрічі домовилися і надалі тісно співпрацювати й оперативно інформувати один одного про незаконні переміщення вантажів та суттєво посилювати роботу з правоохоронної діяльності.

На знімку: під час зустрічі.

Фото надане прес-службою відомства.