Мешканці селища Буштино стали одними з дюжини переможців конкурсу, що його проводив Фонд братів Кличків. Тож до кінця літа вони отримають сучасний спортивний майданчик прибудинкового формату, що відповідає екологічним вимогам та вирізняється яскравим і стильним дизайном. 
Відбір тривав з 2 квітня до 25 травня. До участі запрошувалися батьки та їхні діти, які разом ведуть активний і здоровий спосіб життя. Вони захоплюються спортом або туризмом, регулярно організовують на подвір’ях активні ігри та розваги.
Протягом цього періоду на адресу фонду надійшло близько 250 заявок. Місце для майданчика в Буштині обране дуже вдале, бо тут розташований житловий масив з дев’яти п’ятиповерхівок, напроти — дитяче кафе, поряд — дитячий садок та музична школа, неподалік — гімназія. Підраховано, що в навколишніх будинках мешкає 137 дітей віком до чотирнадцяти років.
Зрозуміло, що всі батьки прагнуть, щоб їхні діти зростали здоровими та загартованими. Слід наголосити, що загалом у Буштині проживає понад 8,5 тисяч осіб, з яких чи не кожен четвертий — малюк. Тут розвинена інфраструктура, діють ще й дві загальноосвітні школи та три дитячі садки. Тож, на селищну малечу чекає велика радість.
 
Тячівський район, 
Закарпатська область.