Хоча на Тернопільщині зарядили дощі, але минулого вівторка, в День передплатника, ніби на замовлення випогодилося. На площі перед поштамтом обласного центру зібралося чимало люду. Лунала музика, редакції презентували свої видання, заохочували передплатників подарунками. Біля столика, за яким зв’язківці виписували квитанції, навіть черга утворилася. Хто передплачував уже знайомі газети і журнали, хто «пробував» нові. Незважаючи на засилля телебачення, Інтернету, інтерес до друкованих видань зберігається.
— День передплатника — це нагода видавцям, зв’язківцям безпосередньо поспілкуватися з читачами, вислухати їхні побажання, зауваження, — каже заступник директора Тернопільської дирекції «Укрпошти» Валентина Удич. — Такі зустрічі відбулися в усіх райцентрах, а тепер ось у Тернополі. У нинішньому Дні передплатника бере участь більше видань, ніж у попередні роки. Це і ті, хто на ринку вже багато років, і нові, яким ще треба завойовувати свого читача. «Укрпошта» представляє марки, випущені спеціально до «Євро-2012».
Передплатники «Голосу України» отримували в подарунок календарі. Одна із шанувальниць нашої газети зізналася, що не розлучається з нею з першого номера, зібрала чимало підшивок. Інша загітувала передплатити парламентське видання свою колегу.
«Є що почитати і над чим подумати. Мені не подобається, коли нав’язують свою думку, я хочу сама робити висновки, а «Голос України» до цього спонукає», — почула її аргументи.
Нагадаємо читачам: передплатна кампанія триває.
Фото автора.
Зліва направо: читачка «Голосу» Ліля Лечатін, директор Тернопільської дирекції «Укрпошти» Василь Юрчишин, передплатниця Оксана Стрига, заступник директора Валентина Удич, керівник групи передплати Оксана Ліпська після обміну враженнями.