Як відомо, до Євро-2012, фінальний турнір якого стартує в п’ятницю у Варшаві, безпосереднє відношення має клуб «Динамо» (Київ). Насамперед цей колектив до різних збірних делегував десятьох своїх футболістів. А в користування національних команд України та Швеції, котрі зіграють між собою перший матч на турнірі 11 червня, динамівці надали об’єкти своєї інфраструктури.
Так, збірна України мешкатиме і тренуватиметься, а збірна Швеції лише тренуватиметься на базі в Кончі-Заспі. Обидві синьо-жовті дружини проведуть тренування на клубному стадіоні імені Валерія Лобановського. Ці заняття будуть відкриті для представників ЗМІ та вболівальників.
От їх розклад. 7 червня (четвер) на динамівському стадіоні у відкритому режимі працюватимуть наші футболісти (початок о 20.00). Того ж дня в Кончі-Заспі на вболівальників та журналістів чекає збірна Швеції (12.30).
13 червня (середа) на динамівському стадіоні відкрите тренування проведуть спочатку збірна Швеції (13.00), а потім — України (20.00).
Вхід на трибуни для вболівальників здійснюватиметься за квитками, які напередодні безплатно розповсюджуватимуть в касах стадіону «Динамо».