У селі Дунковиця відкрито новий пункт швидкої медичної допомоги. Це вже п’ятий такий об’єкт у Іршавському районі. Як зазначив начальник райвідділу охорони здоров’я Антон Горзов, станція медичної допомоги створена минулого року. «Цей пункт цілодобово обслуговуватиме шість прилеглих до Дунковиці сіл. Одним з головних чинників відкриття пункту ШМД саме в цьому селі був факт, що тут пролягає дорога загальнодержавного значення Мукачеве—Рогатин, якою постійно прямує транзитний транспорт і їхатимуть до України гості Євро-2012», — зазначив він.
— Відкриття цього пункту забезпечить доступність і своєчасність надання медичної та невідкладної допомоги вісьмом тисячам селян Іршавщини. Адже відомий факт: від своєчасності та повноти надання невідкладної швидкої допомоги залежить 70 відсотків успіху лікування будь-якої патології, — сказав начальник облуправління охорони здоров’я Роман Шніцер.
Колективу сільської амбулаторії та новоствореному пункту швидкої допомоги подарували набори устаткування для ефективного діагностування і надання першої невідкладної допомоги (на знімку).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото надане прес-службою облуправління охорони здоров’я.