Президент України Віктор Янукович заслухав доповідь керівників силових відомств щодо операції із затримання осіб, причетних до вибухів у Дніпропетровську.
Як доповів главі держави керівник координаційного штабу з розслідування подій у Дніпропетровську, Генеральний прокурор Віктор Пшонка, спільна слідчо-оперативна група штабу вжила всіх заходів щодо розкриття цього злочину та встановлення винних. 
Завдяки спільним зусиллям усіх відомств, повідомив В. Пшонка, на даний час встановлено та затримано чотирьох осіб, яких підозрюють у скоєнні злочину в Дніпропетровську. «Є всі докази, що ці чотири особи — безпосередньо учасники цього тяжкого злочину», — цитує його слова прес-служба глави держави. Сьогодні, зазначив Генпрокурор, вже тривають допити затриманих за участю їхніх адвокатів. Водночас він додав, що за нормами Кримінального кодексу кваліфікація «тероризм» відносно злочину в Дніпропетровську підтверджується і найближчим часом слідчі звернуться до суду щодо арешту затриманих.
Генпрокурор повідомив також, що слідство продовжує роботу і над розкриттям проявів тероризму, зафіксованих раніше у Дніпропетровську й Харкові. Хід слідства дає підстави говорити, що ці злочини можуть бути розкриті найближчим часом, сказав він.