Бердичівлянину Петру Дорожинському вже не треба платити за комунальні послуги. До цього в місті було три ветерани, які вже відзначили столітні ювілеї, він став четвертим. Міський голова Василь Мазур запропонував, а депутати підтримали його ідею: тим, хто перетнув столітній рубіж, комунальні послуги надаються безплатно. Це вже стало традицією, сказав, вітаючи ювіляра, начальник міського управління праці та соціального захисту населення Олег Павліківський. Звичайно, було привітання й від Президента України.
Петро Дорожинський пройшов дві війни: радянсько-фінську і Велику Вітчизняну. Потім тривалий час працював водієм, зокрема, і в автоколоні №11837. Тож серед тих, хто прийшов привітати ювіляра, був і нинішній директор цього АТП Ігор Плісак, який разом з депутатом обласної ради Олександром Ревегою вручив подарунки і квіти. А найголовніші побажання, звісно, пролунали від найрідніших людей — трьох внуків і трьох правнуків.
Євгенія Ярмак, дочка ювіляра, розповіла, що старший брат, який народився ще до війни, помер. А вона і молодший брат післявоєнні. Росли без матері. Батько старався, працював, щоб не були голодними чи босими, щоб училися. Казав, що головне — бути людьми, нікого не ображати, ні в кого не красти.
Житомирська область.
Столітнього ювіляра Петра Дорожинського (ліворуч) вітає депутат облради Олександр Ревега.
 
Фото з сайту http://www. trkvіk.tv