Обов’язком старшого покоління є гідне виховання дітей і забезпечення всіх умов для їх успішної самореалізації. Про це Президент України Віктор Янукович казав під час зустрічі з дітьми із різних регіонів нашої держави, що відбулася в Києві.

«Ми, дорослі, зобов’язані вас виховувати в українському дусі... Нині наше покоління відповідальне за те, щоб ви отримали можливість реалізувати себе в житті, отримати достойну освіту, зберегти здоров’я, займатися улюбленими справами», — сказав Президент, звертаючись до юних українців. Дуже важливо, впевнений Президент, щоб у молодого покоління вистачало енергії, професіоналізму і бажання жити та працювати на рідній землі. «Я бажаю, щоб ви були щасливі, щоб досягали своєї мети і ніколи не забували тих, хто вас виховував, — своїх батьків, вчителів», — зазначив він.

* * *

А Прем’єр-міністр України Микола Азаров разом із вихованцями Черкаського дитячого будинку для дітей дошкільного та шкільного віку відвідав НСК «Олімпійський», на якому відбуватимуться матчі Євро-2012.

Фото з сайту http://www.president.gov.ua