У Полтаві влаштували традиційний День передплатника. Як і завжди, працівники обласної дирекції Укрпошти подбали, щоб дійство стало справжнім святом — із піснями, музикою, повітряними кульками. І, звісно, піднесеним настроєм багатьох земляків, які зібралися біля поштамту. Тут вони мали змогу зустрітися з представниками місцевих та всеукраїнських періодичних видань і водночас передплатити ті, які припали до душі.

Зрештою, побажання тих же передплатників і, власне, своїх клієнтів вислуховували начальник відділу передплати періодичних видань Полтавської дирекції Укрпошти Світлана Пушкар і керівник поштамту Ніна Коломієць, а також їхні колеги. Тож кожний з охочих міг простежити весь партнерський ланцюг потрапляння газет і журналів до читачів — від журналістських блокнотів і редакційних столів до поштових скриньок. Він, звісно, потребує вдосконалення. Хоча останнім часом для того, щоб його ланки не переривалися, зроблено-таки немало.

Помітними є зміни і на інформаційному полі. Зокрема, побільшало суто розважальних видань. Вони, звісно, потрібні. Однак біля презентаційного стенду «Голосу України» полтавці зазначали: час нині такий, що обмежуватися пошуками рецептів страв чи якихось заморських сенсацій не можна. Тож вони підтримують курс парламентської газети на поєднання серйозної аналітики, відвертих, багато в чому ексклюзивних ілюстрованих розповідей із передової, власне, фронтових репортажів із практичними порадами на щодень, гумором і сатирою тощо.

Таке поєднання матеріалів, які не залишають байдужими практично нікого в родині, полтавець Олексій Деряга помітив у нашій газеті вже давно. Був її передплатником. Щоправда, за словами Олексія Назаровича, «з невеликою перервою». Але і тоді купував парламентське видання в кіоску. Та набагато зручніше діставати його зі своєї поштової скриньки. Тож біля поштамту передплатив «Голос України» на перше півріччя 2015 року. Та ще й одержав подарунки від нашої редакції — фірмову кепку і настінний календар на наступний рік. Такі само презенти дісталися передплатнику «Голосу України» на весь наступний рік Олександру Саєнку.

Полтава.

Передплату оформляли начальник Полтавського міського відділення поштового зв’язку Ольга Черняк та її заступник Ольга Журавльова.

Фото автора.