Футбол. Першість країни. Перша ліга. 34-й тур. 30 травня. «Зірка» (Кіровоград) — «Арсенал» (Біла Церква). 3:0. «Миколаїв» — «Нафтовик» (Охтирка). 2:0. «Нива» (Вінниця) — «Олімпік» (Донецьк). 1:0. «Динамо-2» (Київ) — «Сталь» (Алчевськ). 1:3. «Львів» — «Енергетик» (Бурштин). 3:0. «Одеса» — «Титан» (Армянськ). 5:2. «Металург» (Запоріжжя) — «Геліос» (Харків). 4:2. «Буковина» (Чернівці) — «Севастополь». 1:1. «Говерла-Закарпаття» (Ужгород) — «Кримтеплиця» (Молодіжне). 3:0.
Нагадаємо, що у матчі між «Севастополем» і «Металургом» нападник господарів Кузнєцов забив вирішальний м’яч... рукою. Кажуть, що якось покарають одеського рефері Швецова. Але запоріжцям легше від цього не стало.
Утім, справедливість інколи бере гору. В завершальному турі буковинці, на яких намагалися тиснути, таки відібрали очко в севастопольців. Запоріжці перемогли харків’ян, і обидва претенденти на другу путівку до Прем’єр-ліги фінішували з однаковою кількістю очок. Але друге місце завдяки кращим додатковим показникам дісталося «Металургу». Отже, він і «Говерла-Закарпаття» підвищилися у класі.