У Луганську відбулася зустріч голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова з ветеранським активом області.
«Обласна влада налаштована на діалог з населенням, а я, як народний депутат, що представляє регіон у парламенті, маю намір захищати наші спільні інтереси», — підкреслив Олександр Єфремов.
Запитань і пропозицій до народного депутата надійшло чимало. Ветерани нарікали на погану доставку побутового вугілля, зростання тарифів, говорили про проблеми з одержанням медичних послуг і про високі ціни на ліки. Загалом відбулася широка дискусія, оскільки ветерани не тільки ділилися своїми проблемами, а й пропонували, обговорювали шляхи їх розв’язання, розуміючи, що одразу весь «пакет» труднощів не вирішити. Народний депутат уважно вислухав усі пропозиції й пообіцяв своє сприяння в реалізації найактуальніших з них. «Нині, напередодні виборів, число «захисників народних інтересів» зростатиме, — зазначив він. — Нам же потрібно думати не тільки про вибори, а й про завтрашній день Луганщини».
Луганськ.