Укрзалізниця поверне потяг №623/624 Київ — Кам’янець-Подільський, який раніше було скасовано. Таке рішення прийняли з огляду на активні дії громади, зокрема міської ради ветеранів. Вони боролися за відновлення роботи поїзда майже півроку. Відомство дійшло висновку, що цей рейс «популярний». Як і ще п’ять раніше скасованих.

Тепер туристичне місто має аж три потяги, і, головне — зручний нічний №623/624. Адже подорожувати, сидячи сім годин в експресі, — справжня мука не тільки для літніх, а й молодих пасажирів. Громадяни та місцева влада вважають, що лише з чудовим сполученням можна розвивати туризм, який є стратегічним напрямом для Кам’янця-Подільського. Музей-заповідник уже зазнав значних збитків через скасування згаданого рейсу. Наразі в розпал туристичного сезону його працівники сподіваються надолужити втрачене.
Крім того, члени клубу української інтелігенції закликають створити на місцевому залізничному вокзалі музей на рейках. Адже в буремному 1918 році спеціальним потягом сюди прибув уряд Української Народної Республіки, і місто стало столицею молодої держави. Старий поїзд із експозицією того періоду, а можливо, й діючим вагоном-рестораном, став би популярним об’єктом і для місцевих мешканців, і для туристів, яких сюди щороку прибуває понад 250 тисяч.