Підготовка України та Польщі до чемпіонату Європи з футболу продемонструвала, що Євро-2012 відбудеться на найвищому рівні, у чудовій атмосфері. Про це заявив президент УЄФА Мішеля Платіні (на знімку) в інтерв’ю німецькій агенції ДПА.

«До Євро-2012 усе готово. Проекти реалізовані дуже добре. Ми не бачимо більше суттєвих проблем. Мешканці України та Польщі яскраво демонструють те, що це буде першокласний чемпіонат Європи. Для обох країн цей турнір має велике значення», — зазначив шеф європейського футболу.
Він додав, що інфраструктурна спадщина, а також досвід, набутий за час підготовки, ще довго служитимуть на благо країн-господарок.
«Цей турнір важливий не лише для футболу, УЄФА, Європи... Він також важливий для України та Польщі. Євро-2012 мине, а нові дороги й аеропорти ще довго використовуватимуть. Це одне з призначень чемпіонату», — сказав Мішель Платіні.
На його переконання, найбільшою проблемою організаторів в Україні та Польщі була відсутність досвіду проведення подібних масштабних проектів, проте завдяки підтримці експертів УЄФА двом країнам вдалося досягти найвищого рівня.
Фото Андрія МОСІЄНКА (прес-служба Президента України).