У суботу Голова Верховної Ради Володимир Литвин відвідав місто Новоград-Волинський Житомирської області. 70 обдарованих дітей міста та 14 сіл району, а також чотири багатодітні родини отримали гранти від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся». В. Литвин також вручив цінні подарунки сімом викладачам за високі досягнення на педагогічній ниві. Цінні подарунки отримали й працівники міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста. Про це повідомила прес-служба Верховної Ради.
Звертаючись до присутніх, керівник парламенту запропонував молоді «завжди обирати складніший шлях», «йти до істини, долаючи перешкоди, аби здобути перемогу», «пливти проти течії, прагнути вперед і вище».
На думку В. Литвина, складовими формули успіху також є наполеглива праця над формуванням власної особистості, вміння обстоювати свої переконання. «Щоб чогось досягти, потрібні знання, терпіння і час, — підкреслив він. — Наполегливістю, волею, копіткою роботою можна досягти своєї мети».
Водночас глава парламенту наголосив на важливості поваги до батьків і рідної мови. «Це — головне і визначальне», — сказав він.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.