Пляжі загального користування мають бути безплатними та доступними для кримчан і туристів. Про це заявив заступник Голови Ради міністрів Криму Георгій Псарьов на засіданні Комісії з організації пляжного відпочинку в АРК.

«Це стосується всіх пляжів, крім пляжів санаторно-курортних, лікувально-оздоровчих і дитячих установ. Ми врахували всі проблемні питання, які виникали торік, і всі служби підійшли до підготовки курортного сезону дуже відповідально», — зазначив віце-прем’єр.

Як передає Головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК, заступник міністра курортів і туризму Криму Ігор Котляр відзначив: після коригування переліку пляжних територій кількість пляжів у Криму збільшилася з 500 у минулому році до 558 у цьому. Нині обстежені 315 з них. Готовність пляжів до прийому відпочивальників перевірятимуть представники міністерств і республіканських комітетів Криму, санітарно-епідеміологічної станції, протизсувного управління, управлінь МВС і Держтехногенбезпеки у Криму та інші відповідальні служби.

Крим.