Учора Голова Верховної Ради Володимир Литвин вручив державні нагороди, відзнаки Верховної Ради та нагороди Міжпарламентської асамблеї країн—учасниць СНД народним депутатам, працівникам апарату Верховної Ради, представникам правоохоронних органів, державних підприємств, судової, медичної, освітньої, культурної галузей, заслуженим артистам України та журналістам. Зокрема, цінним подарунком Голови Верховної Ради нагороджено спеціального кореспондента відділу з парламентських питань газети Верховної Ради «Голос України» Сергія Мельника.

«Я радий вас всіх бачити і радий, що ми зібралися з такої приємної нагоди, — сказав В. Литвин. — Серед вас є представники різних професій, але ви всі разом робите одну велику справу, яка конче потрібна Україні і людям, починаючи від збереження і примноження пам’яті й закінчуючи тими сферами, без яких не можна уявити наше життя».
Глава парламенту подякував усім присутнім за їх роботу, за приклад того, як можна любити власну справу і робити її в інтересах людей, та побажав здоров’я, спокійного серця, душевної рівноваги, щастя. «Головне, щоб ви жили, щоб ви були, а я поруч і недалеко», — сказав В. Литвин.
Вл. інф.
Почесну Грамоту Верховної Ради України з рук Голови Верховної Ради Володимира Литвина отримує народна артистка України Тетяна Ахекян.
Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.