Про це заявив лідер комуністів Петро Симоненко (на знімку) під час візиту до Міжнародного дитячого центру «Артек», де відбувся заключний гала-концерт, присвячений закриттю ІX Всеукраїнського конкурсу «Таланти багатодітної родини».

Лідер комуністів прогулявся територією улюбленого багатьма дітьми місця відпочинку, поспілкувався з артеківцями й послухав пісні під гітару, повідомила прес-служба КПУ.

«В українських дітей мають бути рівні можливості вже при народженні, незалежно від фінансових можливостей родини, у якій вони ростуть», — підкреслив Петро Симоненко, додавши, що позиція Компартії полягає в створенні таких умов, за яких кожна дитина одержить «успішну дорогу для повної реалізації потенціалу». За словами лідера комуністів, для цього необхідно відповісти лише на такі запитання: чим би хотіли займатися діти, куди б вони не прийшли в гуртки, творчі колективи, спортивні секції — вони повинні мати можливість у них розвиватися. При цьому політик підкреслив, що також необхідно вирішувати й питання тих, хто йде працювати після закінчення навчання. «Переконаний: нам потрібно займатися майбутнім дітей України, а не тільки тими, у кого багаті батьки», — підсумував Петро Симоненко.

 

Крим.

Фото прес-служби КПУ.