Найсильнішою депутатською командою з міні-футболу на Вінниччині став колектив Тульчинського району. Саме ця команда, за яку виступали народні обранці сільських, районної та міської рад, стала переможцем турніру з футзалу, організованого облрадою та обласним комітетом з питань фізкультури та спорту. Присвятили змагання Року спорту та здорового способу життя. На другій сходинці п’єдесталу — спортовці-депутати з Вінницького району, третє місце у команди з Мурованокуриловецького району.
Фінальні змагання відбулися у Вінниці, у спорткомплексі фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Нагороди переможцям, командам і найкращим гравцям вручив заступник голови Вінницької облради Юрій Медведєв.
— Торік ми започаткували депутатську спартакіаду, яку присвячуємо одному з масових видів спорту, — зазначив він. — Навіть не сподівалися, що змагання набудуть неабиякої популярності серед депутатів усіх рівнів рад. Загалом у місцевих радах краю нараховується понад тринадцяти тисяч народних обранців. Їхня участь у спартакіадних стартах є однією з форм і відпочинку, і зміцнення здоров’я. Це для нас найважливіше. Віримо, що наступного року спартакіада матиме продовження. І число учасників зросте...
З учасників футзального турніру сформовано депутатську збірну, яка 21—26 травня захищатиме честь області на Всеукраїнській спартакіаді в Алушті.
Вінницька область.