13 сучасних комп’ютерів подарував очільник Хмельницької ОДА Кам’янець-Подільській філії Національного університету Державної податкової служби України.
Влада області надає підтримку закладу, бо наразі на Хмельниччині дуже гостро стоїть питання кадрового потенціалу в державних органах. «Саме на професіоналізм та сумління податківців ми розраховуємо в подоланні тіньової економіки, яка завдає значних збитків бюджету нашого краю та держави в цілому, породжує соціальну несправедливість та корупцію, — зазначив Василь Ядуха. — Зрештою, за участю податкової служби потрібно якнайшвидше розв’язати проблеми легалізації зайнятості населення, виплати заробітної плати «в конвертах». Сьогодні саме податкова служба має сказати своє вагоме слово у стимулюванні інвестиційної активності на теренах Хмельниччини, яка прискорить розвиток національної економіки і збільшить надходження до бюджету».
На знак подяки від студентсько-педагогічного колективу філії її директор Анатолій Савчук (на знімку ліворуч) вручив гостю праці викладачів університету — коментарі до нового Податкового кодексу.
Фото автора.