а для мільйонів простих людей. Так прокоментував заяви окремих зарубіжних політиків бойкотувати Євро-2012 в Україні народний депутат Михайло ЧеЧетов на прес-конференції у Чернігові (на знімку). 
Він вважає, що не станеться великої біди, якщо 10—15 депутатів із Західної Європи не приїдуть до нас, а поїдуть відпочивати на якісь курорти. «Я не знаю, як уболівальники їх країн у подальшому відреагують на їхню позицію, оскільки вони відмовляться підтримати власні збірні», — зазначив він. М. Чечетов піддав критиці українських політиків з опозиції, котрі закликають бойкотувати Євро-2012 європейський політичний бомонд. На його думку, це непатріотично, аморально. Політик у цьому зв’язку дав позитивну оцінку висловлюванню президента Російської Федерації Володимира Путіна про те, що під час проведення Євро-2012 не варто змішувати спорт і політику. Політик назвав це ляпасом усім тим, хто виставляє свої умови про приїзд в Україну.
Народний депутат України М. Чечетов повідомив, що Партія регіонів, крім реалізації масштабного іміджевого проекту Євро-2012, має багато й інших позитивів на своєму рахунку, а тому матиме високий рейтинг на майбутніх виборах до Верховної Ради як на Сході, так і на Заході України. «Ми проводимо політику, спрямовану на єднання держави»,—зазначив політик. Від своєї політичної сили він висловив побажання, аби у результаті волевиявлення українців в країні «була сильна влада і сильна демократична, патріотична опозиція, котра б не плазувала на колінах по світу, вимолюючи санкції проти своєї держави».
Чернігів.
Фото автора.