У понеділок у Дніпропетровську відбувся суд, що визначив запобіжний захід для затриманого в п’ятницю лідера Всеукраїнської громадської організації «Громадська сила» Загіда Краснова — два місяці арешту.
Як повідомила прокурор області Наталя Марчук, Генеральна прокуратура України скасувала постанову Головного слідчого управління МВС про закриття кримінальної справи, порушеної за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася за участі З. Краснова та Д. Терехова. Цю постанову скасовано як незаконну й передчасну. А зараз досудове слідство проводиться слідчим управління ГУ МВС України в Дніпропетровській області.
У свою чергу, багато хто в Дніпропетровську вважає, що справа має політичний характер. Рейтинги Краснова у Дніпропетровську достатньо високі й дають змогу йому пройти у Верховну Раду, а також впливати на передвиборні процеси в регіоні. 
А ДТП за участю Загіда Краснова сталося 2008 року. У результаті зіткнення травму руки отримав водій Chevrolet, зі струсом головного мозку потрапив до лікарні й сам Краснов. Досі результати експертизи ніхто не оспорював.