Днями народний депутат від Комуністичної партії Євген Царьков в Одесі у військовому госпіталі ветеранів Великої Вітчизняної війни зустрівся з учасниками бойових дій, повідомляє прес-служба КПУ. Він від імені лідера КПУ Петра Симоненка поздоровив присутніх зі святом, подякував за їхній ратний подвиг і побажав довгих років життя.

Також парламентарій розповів про соціальні та політичні ініціативи, що стосуються захисту прав ветеранів та інвалідів. Зокрема, комуністи подали в парламент законопроект «Про міста воєнної слави». Дуже важливим, за словами народного депутата, є проект закону про кримінальну відповідальність за розпалення національної ворожнечі, ксенофобії, пропаганди фашизму й заперечення Великого подвигу Перемоги.

Є. Царьков розповів про діяльність комуністів у місцевих радах. Так, напередодні з ініціативи депутатів КПУ Одеської обласної ради було ухвалено Комплексну програму патріотичного виховання молоді.

Євген Царьков пообіцяв ветеранам розібратися із зазіханнями на територію госпіталю, яку, через курортне розташування, давно хочуть прибрати до рук деякі «діячі».

Варто зазначити, що такі зустрічі комуністи проводять не раз на рік, а регулярно.