Наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України про призначення доктора політичних наук, професора Ігоря Цепенди ректором цього навчального закладу зачитав голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк. На посаді Ігор Цепенда перебуватиме сім років. Нагадаємо, що на конференції трудового колективу за нього проголосували майже 53 відсотки делегатів.
Привітали нового ректора з призначенням голова обласної ради Олександр Сич, виконуючий обов’язки голови наглядової ради Прикарпатського університету народний депутат України Ігор Зварич, а також його попередники на цій посаді — академік НАПН України, доктор філологічних наук Віталій Кононенко та член-кореспондент НАН України, доктор фізико-математичних наук Богдан Остафійчук. Новопризначений ректор у своєму виступі відзначив пріоритети: «Необхідно максимально підвищити якість освіти, збільшити кількість докторів наук. Ми маємо наукових зірок, про яких знають в Україні та світі, але нам потрібні наукові сузір’я, поглиблення і розширення діяльності наукових шкіл і створення нових».
...іванофранківцям подарують ратушу
Івано-франківську ратушу, яка нині юридично перебуває у спільній власності всіх територіальних громад області, буде передано у власність міста. Про це під час святкових заходів з нагоди 350-річчя Івано-Франківська повідомив голова обласної ради Олександр Сич. До речі, до ювілею міста ратуша засвітилася кольоровими вогнями.
Івано-Франківськ.
На знімку: святково прикрашена вежа ратуші.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото автора.