Троє неповнолітніх дітей у одному з сіл Новосанжарського району стали свідками того, як батько намагався вбити їхніх матір та бабусю, а потім — покінчити життя самогубством. А сталося все після сімейної сварки, коли батько повернувся додому напідпитку і влаштував скандал. Шум почула мати дружини і втрутилася. Це ще більше розлютило чолов’ягу, який з кухонним ножем у руках напав спершу на дружину, а потім і на тещу... Наостанок вдарив ножем у живіт і... себе. 
Трагедія сталася на очах трьох дітей. Найменшій з них — 4 роки, двом іншим — 10 і 14 років. Побачивши, що батьки і бабуся непритомні, старші побігли по допомогу до сусідів. Згодом потерпілих госпіталізували медики.
Найлегшими поранення виявилися у тещі, яка, одержавши первинну меддопомогу, відмовилася від госпіталізації. А дружина зловмисника перебуває у хірургічному відділенні центральної районної лікарні з проникаючим пораненням грудної клітини. Там же і її чоловік. За словами медиків, небезпеки для його здоров’я немає, натомість скоєне загрожує позбавленням свободи, адже за замах на вбивство проти нього порушено кримінальну справу.
 
Полтавська область.