У Луганську презентували інтернет-проект «ЛуганськЯма». Автори сайту поставили завдання об’єднати громадян, яких турбує стан доріг та безвідповідальність дорожніх служб, що не виконують свої обов’язки з ремонту. Тепер кожен може сфотографувати проблемну ділянку шляху, розмістити фото на карті, а потім скласти особисту заяву до ДАІ та прокуратури. Щоб переконатися, чи проведені ремонтні роботи, пропонується контролювати стан доріг знов-таки за допомогою камери й розміщення знімків на сайті. «Завдяки активним інтернет-користувачам інформацію вивішуватимуть на загальний огляд», — вважає автор ініціативи, голова обласної організації партії «Фронт змін» Ігор Ліскі. 
Сім’я потонула в ставку
Мати та двоє її дітей потонули в ставку біля селища Петровське. Спочатку 17-літня донька зісковзнула з дамби у водойму. Її намагався врятувати 25-літній брат, однак теж пішов під воду. Останньою на допомогу дітям у ставок стрибнула мати, однак з нею теж сталося нещастя.
За попередньою версією, 44-літня жінка не потонула, а померла від серцевого нападу, 17-літня дівчина не вміла плавати й, певно, просто захлинулася. Чому слідом за нею потонув молодий, міцний хлопець — з’ясує слідство.