У країні відбуваються нові моторошні злочини за сценарієм страшних подій з Оксаною Макар.
У Дніпродзержинську двоє неповнолітніх зґвалтували 11-літню ученицю 5-го класу місцевої школи. Про це заявила її мати, звернувшись до співробітників Баглейського райвідділу міліції міського управління УМВС України в Дніпропетровській області.
Вона повідомила про те, що ще 10 квітня двоє молодих людей 14 і 16 років загрожуючи фізичною розправою зґвалтували її дочку. Дівчинка настільки злякалася, що про все розповіла тільки зараз.
За повідомленням відділу у зв’язках із громадськістю УМВС України в Дніпропетровській області, факт зґвалтування підтвердився. Затримані зізналися в скоєному злочині. Порушено кримінальну справу. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.
Але багато хто в місті сумнівається, що неповнолітні відморозки будуть покарані. Вони раніше в поле зору міліції не потрапляли, росли в благополучних родинах, і батьки вже потурбувалися про кваліфікованих адвокатів. А сім’я потерпілої, навпаки, не зовсім благополучна й потребує коштів. Тому є підстави вважати, що справу можуть спустити на гальмах.