Працівники управління Державної служби охорони у Львівській області влаштували побоїще з відвідувачами бару, які вчасно не залишили розважальний заклад. Після цього дві особи потрапили до лікарні. Шокуючі кадри побиття, відзняті прихованою камерою, показали на місцевому телебаченні. Людей по-садистському били руками і ногами.

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Львівській області, до МВС скеровано подання про звільнення шістьох працівників місцевого управління Державної служби охорони. Окрім учасників злочину, начальник відомства Олександр Рудяк запропонував звільнити двох міліцейських керівників — начальника управління Державної служби охорони у Львівській області полковника міліції Олександра Скорнякова та начальника Сихівського райвідділу Львівського міського управління міліції полковника міліції Ігоря Гимона.
Начальник органів внутрішніх справ регіону не може приймати самостійне рішення про звільнення працівників УДСО, оскільки цей підрозділ працює при Головному управлінні міліції Львівщини. Тому генерал-майор скерував 25 квітня до МВС клопотання про звільнення правоохоронців.